Home Over ons

Over ons

Zoek je vakkundige renovlies behangers die jouw woning glad en strak kunnen afwerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. RenovliesDirect is momenteel actief in Midden-Nederland, waaronder omgeving Amersfoort en Utrecht. Bij ons staan 3 kernwaarden voorop: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Kwaliteit

Bij RenovliesDirect staat de kwaliteit altijd voorop. Het gaat hier om de kwaliteit van onze vakmensen, de kwaliteit van ons materiaal én de kwaliteit van het eindresultaat.

Service

We adviseren kosteloos over kleuren en mogelijkheden, en leggen onze werkwijze stap voor stap uit met behulp van onze demostalen.

Doet zich onverhoopt een probleem voor tijdens of na de opdracht? Dan proberen we uiteraard in overleg een passende oplossing te vinden, ook dat hoort bij onze service. We gaan voor het beste resultaat en zetten daar graag een stapje extra voor.

Betrouwbaarheid

Vraag je bij ons een offerte aan, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kun je al je vragen stellen en laten wij zien wat de mogelijkheden zijn, met behulp van onze demostalen. We maken duidelijke afspraken en de afspraken die we met je maken komen we na.

Afspraak = afspraak.

Ons team