Home Prijzen renovlies

Prijzen renovlies

Ben je benieuwd naar de renovlies prijs voor jouw woning vóórdat je een offerte aanvraagt? Bij RenovliesDirect hebben we 2 pakketten samengesteld zodat je een eerste prijsindicatie hebt. Voor een exacte renovlies prijs raden we je altijd aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat kost renovlies aanbrengen?

Renovliesbehang aanbrengen is goedkoper dan glad stucwerk en daarom een populaire wandafwerking. Bij RenovliesDirect zijn alle renovlies prijzen inclusief sausen en ook de afwerking zit bij de prijs inbegrepen. Je hebt bij ons de keuze uit 2 renovlies pakketten: Renovlies Perfect en Renovlies Deluxe. De renovlies prijs kan vervolgens nog verder oplopen afhankelijk van je verdere wensen en eventuele extra werkzaamheden.

Renovlies prijzen berekenen

Wil je de renovlies kosten berekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een renovlies offerte aan voor een prijsindicatie.

Renovlies prijzen bekijken
Renovlies Perfect Vanaf €17,50 per m²
 • 200 grams Renovlies
 • RenovliesDirect verf
 • 1 laag sausen
 • Strakke afwerking
 • Goed afneembaar
 • Sterk
Renovlies Deluxe Vanaf €22,50 per m²
 • 200 grams Renovlies
 • Sikkens Pure Mat
 • 2 lagen sausen
 • Strakke afwerking
 • Nog beter afneembaar
 • Extra sterk
 • Langere levensduur
Gratis offerte

Prijsopbouw renovlies laten aanbrengen

De renovlies kosten worden door verschillende factoren bepaald. Dit kunnen we grofweg opsplitsen in: materiaalkosten en montagekosten.

Materiaalkosten

Bij RenovliesDirect maken we gebruik van kwalitatieve materialen, zowel voor het renovlies behang, als voor de lijm en de verf. Zo ben je gegarandeerd van een strak eindresultaat. Wij bieden 2 pakketten aan:

 1. Renovlies Perfect (v.a. € 17,50 per m2)
 2. Renovlies Deluxe (v.a. € 22,50 per m2)

Beide pakketten bevatten kwalitatieve materialen, maar bij de Deluxe variant draait het net wat meer om luxe en de hoogste kwaliteit. Ook sausen we het renovlies 2 keer bij Renovlies Deluxe. Hierdoor geniet je langer van je renovlies wanden, maak je ze makkelijker schoon en is je muur nóg stootvaster.

Renovlies sausen met donkere kleuren

Wanneer we renovlies aanbrengen, zit het sausen al bij de prijs inbegrepen. Het gaat hier om RAL 9010 en RAL 9016. Bij deze kleuren is het voldoende om eenmaal te sausen over het aangebrachte renovlies. Wil je een andere kleur (licht of donker), dan zijn er doorgaans twee verflagen nodig. Hierdoor vallen de kosten wat hoger uit voor deze kleuren. Kies je voor ons Renovlies Deluxe pakket? Dan brengen we sowieso 2 lagen verf aan op het renovlies, voor een Deluxe resultaat.

Renovlies afwerken met afneembare coating

Wil je het renovlies laten plaatsen in de keuken of badkamer? Heb je kinderen die vaak met hun handjes aan de muren zitten? Laat de renovlies wanden dan afwerken met een extra afneembare coating: zo maak je ze nog makkelijker schoon!

Montagekosten

Wanneer je renovlies laat aanbrengen, betaal je uiteraard ook arbeidskosten. Wil je weten wat we jou bij RenovliesDirect allemaal uit handen nemen? Lees dan meer over onze werkwijze.

Vrijblijvende renovlies offerte opvragen

Wil je weten wat de exacte kosten zijn van renovlies op jouw wanden? Vraag dan een vrijblijvende renovlies offerte aan. We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken, zodat we een gedetailleerde prijsofferte kunnen opstellen.