Home Vragen Is renovlies mogelijk in badkamer of keuken?

Is renovlies mogelijk in badkamer of keuken?

Vraag jij je ook af of renovlies geschikt is voor de badkamer, het toilet of de keuken? Renovlies is helaas niet waterafstotend, maar met de juiste verf en coating perfect afneembaar te maken. Zo kun je ook in je badkamer of keuken genieten van renovlies op de muren.

Renovlies in de keuken

Wil jij je keukenachterwand met renovlies afwerken en vraag je je af of dit wel kan? Het antwoord is: ja! Bij RenovliesDirect werken we met goed afneembare verf, waardoor je het renovlies eenvoudig kunt schoonmaken. We maken gebruik van onze kwalitatieve RenovliesDirect Verf of Sikkens Pure Mat. Beide verfsoorten zijn makkelijk afneembaar, maar ga je het renovlies aanbrengen op een vochtige plek? Dan kunnen wij het renovlies afwerken met een extra afneembare coating. Ideaal als je de keukenwanden rondom het fornuis glad wilt afwerken.

Renovlies in de badkamer

Dankzij de afneembare coating is renovlies ook toepasbaar in de badkamer of op het toilet. Wil je graag een strakke en naadloze afwerking van je badkamer muren, dan is renovlies een ideale optie. Renovlies is eenvoudig afneembaar, waardoor je de muren simpel kunt reinigen.

Renovlies is niet waterafstotend en kan daarom niet worden aangebracht op wanden die in contact staan met water, zoals in de douche. Zelfs niet met de extra afneembare coating. Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw badkamer? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Afneembare wanden in badkamer of keuken?

Wil je jouw badkamer en keuken muren eenvoudig kunnen schoonmaken? Zoek je een wandafwerking met een gladde, strakke en naadloze uitstraling? RenovliesDirect beschikt over ervaren en vakkundige specialisten die jouw wanden op kwalitatieve wijze afwerken. Lees meer over de werkwijze van RenovliesDirect of ontdek de kosten met onze handige calculator.