Home Vragen Is renovlies mogelijk in bestaande woning?

Is renovlies mogelijk in bestaande woning?

Renovlies is een populaire wandafwerking in nieuwbouw woningen, dankzij de vele voordelen. Maar ook in bestaande woningen is renovlies een uitstekende optie met veel pluspunten. Wil je een glad en naadloos resultaat op je muren? Ga dan ook in je bestaande woning voor renovlies.

Wanneer kan renovlies in bestaande woning?

Renovlies behang is niet alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen, maar kan ook uitstekend worden aangebracht in bestaande woningen. Het is dan wel belangrijk dat de renovlies specialisten goed hun werk kunnen doen. Hoe je hierbij kunt helpen? Zorg ervoor dat de ruimte leeg is en dat de wanden zoveel mogelijk behangklaar worden opgeleverd.

Zijn de wanden in jouw woning niet behangklaar? Dan kunnen we je daar uiteraard bij helpen. We kunnen de wanden egaliseren én impregneren. Lees meer over onze werkwijze.

Voordelen renovlies in bewoonde huizen

  • Niet te onderscheiden van glad stucwerk
  • Werkt scheuroverbruggend
  • Overschilderbaar
  • Makkelijk te reinigen
  • Brandveilig

Renovlies offerte voor je bestaande woning

Ga je jouw woning opknappen en wil je gladde en strakke muren? Kies dan voor renovlies als wandafwerking. Op dit moment werken wij alleen nieuwbouw met renovlies af. Wil je renovlies in een bestaande woning? Vergelijk dan via Slimster renovlies prijzen en offertes van vakbedrijven die jou hier perfect mee kunnen helpen.