Home Vragen Waarom renovlies niet zelf aanbrengen?

Waarom renovlies niet zelf aanbrengen?

Is het mogelijk om renovlies zelf aan te brengen? De belangrijkste reden voor mensen om zelf aan de slag te gaan, is de prijs. Vaak wordt vergeten dat dit kan leiden tot hogere kosten, wanneer er iets fout gaat. De klus lijkt misschien goedkoper, maar de kans is groot dat je uiteindelijk duurder uit bent én dat het resultaat tegenvalt.

Risico's zelf renovlies aanbrengen

  • Je hebt de verkeerde materialen gekozen
  • Je hebt te weinig materialen gehaald
  • Je kunt niet de juiste kwaliteit renovlies vinden
  • Renovlies blijft niet goed zitten
  • Renovlies is niet naadloos
  • Lijm droogt te snel

Renovlies aanbrengen lijkt op het eerste gezicht niet moeilijk, maar de kunst zit hem in de details én in het gebruik van de juiste materialen.

Materialen kiezen

Het eindresultaat wordt voor een groot deel bepaald door het gekozen materiaal. Wil je bezuinigen op het renovliesbehang of op de verf? Dan kan je ook niet verwachten dat je het allerbeste resultaat krijgt.

  • Renovlies: hoe beter de kwaliteit, hoe strakker en gladder het eindresultaat.
  • Verf: hoe beter de kwaliteit, hoe beter de dekking (minder verf nodig) en strakker het eindresultaat.

Bij RenovliesDirect hebben we veel ervaring met het aanbrengen van renovlies en we werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we een écht naadloos en strak eindresultaat garanderen.

Renovlies laten aanbrengen

Het aanbrengen van renovlies brengt ook de nodige risico’s met zich mee. Renovlies behang is sneller aan te brengen dan stucwerk, maar vraagt nog steeds om de nodige ervaring en vakkennis. Stukadoors spreken over de nadelen van renovlies: het zou kreuken in de hoeken, loslaten en nooit zo strak worden als stucwerk. Dit zijn alleen risico’s van renovlies als je het niet correct laat aanbrengen. Door het renovlies goed aan te brengen, profiteer je van een prachtig naadloos en glad eindresultaat.

Laat renovlies klus uitvoeren door RenovliesDirect

Bij RenovliesDirect kun je rekenen op kwaliteit. We werken alleen met hoogwaardige materialen en gespecialiseerde vakmensen. Ontdek de renovlies prijsindicatie van jouw klus met behulp van onze calculator. Of vraag direct een vrijblijvende renovlies behang offerte aan!